A bejárati ajtó stílusa

A bejárati ajtónak komoly szerepe van otthonunk megjelenésében. A házunk, lakásunk külső megjelenése, az összhatás szempontjából kifejezetten hangsúlyos ajtónk külseje. Otthonunk nyílászáróinak megjelenését érdemes összehangolni, hiszen ez a harmonikus megjelenés kulcsa.

A modern lakások esetében a dinamikusabb megjelenésű, sokszor négyzetesebb formavilágú ajtók mutatnak jól. Ezek akár fából is készülhetnek, mert annak ellenére, hogy a fa időtálló és klasszikus megjelenést kommunikál, megfelelő kidolgozásban a modern stílust is képviselheti, miközben eleganciát sugall. Érdemes egy kört tennünk az internet világában, vagy felkeresni egy bemutatótermet.

A Mercurius Center bejárati ajtói például nagyon ügyesen ötvözik az anyag előnyét és a lendületes, fiatalos megjelenést.

A klasszikus stílus képviselőinek egyenesen a kedvence lehet a szép, igényes fa bejárati ajtó. A faragás, íves formák, domború üvegbetét az örökkévaló eleganciát képviselik. Nagyon divatosak manapság a világos fából készült kiegészítők, bútorok, ez az ajtókra is érvényes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük