Melyek a legjobb potencianövelők?

A potencianövelő termékek palettája napról napra egyre szélesebb termékkínálatot fed le.

A potencianövelők között megkülönböztethetünk gyógyszereket és gyógyhatású, gyógyszernek nem minősülő, étrend-kiegészítő termékeket.

A potencianövelő gyógyszerek között veretlen népszerűségnek örvend a Viagra, az első férfierő fokozására használt gyógyszer hatóanyagú készítmény. Ereje felülmúlhatatlan, hátránya azonban, hogy vényköteles és mint minden egyéb gyógyszer, sajnos ez sem teljesen mellékhatásmentes.

A potenciafokozó hatású étrend-kiegészítők között Magyarországon a legnagyobb eladással büszkélkedő termék a Boom Boom. A Boom Boom egy alkalmi készítmény, mely a gyakorlatban annyit tesz, hogy a kívánt hatás eléréséhez nincs szükség rendszeres alkalmazásra. Közvetlenül az aktus előtt alkalmazandó, gyors és erős hatással bíró gyógynövényi készítmény. Az alkalmi termékektől megkülönböztetjük a kúraszerűen alkalmazandó potenciafokozókat, melyek gyakorlatilag általános vitalizálóként is funkcionálnak. A kúraszerű potencianövelők rendszeres alkalmazás mellett tartósan pozitív hatást gyakorolnak a merevedés kialakulására és hosszabb fenntartására. A kúraszerű termékek között a legnépszerűbbek a Sextra és a Pote-mix készítmények.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük